Tenis: Meciul Franţa - România, din semifinalele Fed Cup, va avea loc în oraşul Rouen

Tenis: Meciul Franţa - România, din semifinalele Fed Cup, va avea loc în oraşul Rouen

Meciul Franţa - România, din semifinalele Fed Cup, va avea loc în oraşul Rouen, a informat vineri Federaţia franceză de tenis (FFT) pe site-ul său oficial.

Aşa cum se anunţase, Franţa va fi gazda acestei întâlniri din semifinalele Fed Cup, meciurile urmând să aibă loc pe 20 şi 21 aprilie.

Rouen se află în nord-vestul Franţei, în regiunea Normandia. Candidatura oraşului Rouen, "susţinută de liga de tenis din Normandia, a fost aprobată de Comitetul executiv al Federaţiei Franceze de Tenis", a precizat FFT. Partidele din cadrul acestei semifinale Fed Cup se vor desfăşura pe Kindarena, cu o capacitate de 5.234 de locuri.

Kindarena va fi la prima sa întâlnire din Fed Cup, însă această sală a găzduit deja de două ori echipa de Cupa Davis a Franţei, în 2013 şi 2017.

"Alegerea suprafeţei de joc va fi comunicată cel mai târziu luni 25 februarie", a menţionat federaţia din Hexagon.

Aceasta este a doua prezenţă a echipei României în careul de aşi al competiţiei, după ediţia din 1973.

În sferturile Grupei Mondiale, România a învins echipa Cehiei, deţinătoarea trofeului, cu 3-2, prin punctele obţinute de Simona Halep, victorioasă în ambele partide de simplu, şi de perechea Irina Begu/Monica Niculescu, în timp ce Franţa a dispus cu 3-1 de Belgia.

Cealaltă semifinală din actuala ediţie a Fed Cup este Belarus - Australia.
AGERPRES (AS/autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...