Tenis: Meciul Irinei Begu din sferturile turneului de la Praga, întrerupt de ploaie

Tenis: Meciul Irinei Begu din sferturile turneului de la Praga, întrerupt de ploaie

Partida dintre jucătoarea română de tenis Irina Begu şi spaniola Sara Sorribes Tormo, din sferturile de finală ale turneului WTA de la Praga, a fost întreruptă din cauza ploii, vineri seara, la scorul de 6-2, 0-1.

Jocul a fost oprit după o oră şi 6 minute, la 15-0 pentru româncă în ghemul al doilea din setul secund, pe serviciul ibericei.

Partida va continua sâmbătă, de la ora 12:00.

Învingătoarea dintre Begu şi Sara Sorribes Tormo va juca în semifinale, tot sâmbătă, contra Simonei Halep, principala favorită a turneului. Halep a învins-o vineri pe poloneza Magdalena Frech, cu 6-2, 6-0.

Begu s-a calificat în sferturi după 6-7 (3), 7-5, 7-6 (7) cu elveţianca Leonie Kung, meci început joi seara şi încheiat vineri.

În cealaltă semifinală de la Praga se vor înfrunta belgianca Elise Mertens, a treia favorită, şi Kristyna Pliskova (Cehia).

Mertens a trecut vineri de Eugenie Bouchard (Canada), cu 6-4, 1-6, 6-4, iar Pliskova a profitat a abandonul româncei Ana Bogdan la scorul de 5-2 în favoarea acesteia, din cauza unei accidentări.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...