Tenis: Meciurile de miercuri de la Roland Garros, inclusiv al Simonei Halep, anulate din cauza ploii

Tenis: Meciurile de miercuri de la Roland Garros, inclusiv al Simonei Halep, anulate din cauza ploii

Meciurile programate miercuri la turneul de tenis de la Roland Garros, inclusiv sfertul de finală dintre românca Simona Halep, deţinătoarea titlului, şi americanca Amanda Anisimova, au fost anulate din cauza ploii, au anunţat organizatorii turneului parizian de Mare Şlem, citaţi de AFP.

Partida dintre Halep şi tânăra Anisimova (17 ani) trebuia să aibă loc de la ora 15:00 (ora României) pe terenul ''Philippe Chatrier'', în timp ce partida dintre americanca Madison Keys şi australianca Ashleigh Barty era programată de la aceeaşi oră, pe terenul ''Suzanne Lenglen''.

Meciul care îl opunea pe românul Filip Cristian Jianu, cap de serie numărul 15, şi americanul Brandon Nakashima, al treilea favorit, a fost întrerupt de ploaie la scorul de 5-5 şi 30-0 pentru Nakashima.

Federaţia Franceză de Tenis va înapoia banii pe biletele pentru meciurile de miercuri, iar spectatorii care au avut bilete pentru meciurile de miercuri să aibă acces gratuit la partidele de joi, de pe terenurile ''Suzanne Lenglen'', dacă sunt locuri disponibile, şi pe alte terenuri.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…