Tenis: Mergea și Qureshi, calificați în optimile de finală ale probei masculine de dublu la Wimbledon

Tenis: Mergea și Qureshi, calificați în optimile de finală ale probei masculine de dublu la Wimbledon

Perechea formată din tenismanul român Florin Mergea și pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, după ce au învins cu 5-7, 7-5, 6-3, 7-6 (7/5) cuplul austriac Julian Knowle/Philipp Oswald.

Mergea (39 ATP la dublu) și Qureshi (24 ATP la dublu), favoriții numărul 14, au obținut o victorie muncită, în 3 ore și 22 de minute, în fața adversarilor lor, Knowle (43 ani, 95 ATP) și Oswald (31 ani, 72 ATP).

Perechea româno-pakistaneză și-a asigurat un cec de 26.500 lire sterline și 180 puncte ATP, urmând să joace în optimi cu câștigătorii din meciul Marcus Daniell (Noua Zeelandă)/Marcelo Dernoliner (Brazilia) — Ken Skupski/Neal Skupski (Marea Britanie).

La Wimbledon au început meciurile și în turneul juniorilor, românca Mihaela Mărculescu fiind învinsă în primul tur de rusoaica Sofya Lansere în trei seturi, 6-7 (4-7), 6-3, 6-4.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro