Tenis: Mergea și Tecău vor deschide ultima zi a turneului BRD Năstase Țiriac Trophy

Tenis: Mergea și Tecău vor deschide ultima zi a turneului BRD Năstase Țiriac Trophy

Tenismenii români Florin Mergea și Horia Tecău vor deschide ziua de duminică, ultima zi a turneului BRD Năstase Țiriac Trophy, dotat cu premii totale de 463.520 euro, pe Terenul Central al Arenelor BNR din București, de la ora 11,30.

Mergea și Tecău s-au calificat în finala de dublu la BRD Nastase Țiriac Trophy

Mergea și Tecău, principalii favoriți ai probei de dublu, vor juca în finală contra perechii Chris Guccione (Australia)/Andre Sa (Brazilia).

Mergea (13 ATP la dublu) și Tecău (5 ATP la dublu) sunt la primul lor turneu împreună după o lungă perioadă, pentru Horia fiind prima finală din acest an, iar pentru Florin a doua.

Chris Guccione (63 ATP la dublu) și Andre Sa (55 ATP la dublu) în primul tur au trecut de Marius Copil și Adrian Ungur, câștigătorii de anul trecut, cu 6-3, 6-4.

România are pentru al cincilea an consecutiv un reprezentant în finala de dublu la BRD Năstase Țiriac Trophy.

Horia Tecău deține un record insolit la dublu, trei victorii la București cu trei parteneri diferiți, în 2012 alături de suedezul Robert Lindstedt, în 2013 alături de belarusul Max Mirnîi, iar în 2014 alături de olandezul Jean-Julien Rojer.

Tecău are 27 de titluri cucerite la dublu, dar și 16 finale pierdute, în timp ce palmaresul lui Mergea cuprinde 5 titluri câștigate și alte 6 finale jucate (una anul acesta, la Sydney).

Finala de simplu va avea loc nu înainte de ora 13,30, între spaniolul Fernando Verdasco și francezul Lucas Pouille. Cei doi sunt la prima lor întâlnire. Pouille (22 ani, 72 ATP) va juca prima sa finală, în timp ce Verdasco (32 ani, 86 ATP) are în palmares șase titluri ATP, jucând alte 13 finale.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina