Tenis: Mihaela Buzărnescu, în finala probei de dublu la Budapesta (WTA)

Tenis: Mihaela Buzărnescu, în finala probei de dublu la Budapesta (WTA)

Perechea româno-maghiară Mihaela Buzărnescu/Fanny Stollar s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Budapesta (WTA), dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, după retragerea cuplului româno-italian Irina Bara/Sara Errani.

Bara şi Errani vor primi un cec de 3.800 de dolari şi 110 puncte WTA la dublu.

În finală, Buzărnescu şi Stollar vor înfrunta perechea Aliona Bolsova (Spania)/Tamara Korpatsch (Germania).

Pentru Buzărnescu aceasta este a şasea finală WTA la dublu, singurul titlu fiind obţinut în 2018, la Strasbourg, alături de Raluca Olaru. Mihaela a mai jucat trei finale în 2018, la Praga (alături de belarusa Lidia Morozova), la Nottingham (alături de britanica Heather Watson) şi la Eastbourne (alături de Irina Begu). Anul aceasta a mai disputat o finală de dublu, la Bogota, alături de Anna-Lena Friedsam (Germania).

Buzărnescu, jucătoare calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de simplu, şi-a asigurat, prin calificarea în finaal de la Budapesta, un cec de 6.000 de dolari şi 180 de puncte WTA la dublu.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

Sursa foto: (c) Dinamo /facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”