Tenis: Mihaela Buzărnescu, în turul al doilea al calificărilor la Toronto (WTA)

Tenis: Mihaela Buzărnescu, în turul al doilea al calificărilor la Toronto (WTA)

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a învins-o pe Carson Branstine (Canada), cu 7-6 (4), 6-3, sâmbătă, în prima rundă a calificărilor pentru tabloul principal al turneului WTA de la Toronto (Canada), dotat cu premii totale de 2,83 milioane dolari.

Buzărnescu (31 ani, 58 WTA), care a avut 2 aşi şi 6 duble greşeli, a obţinut victoria după o oră şi 43 de minute în faţa unei jucătoare de 18 ani, care ocupă doar locul 468 în lume. Branstine a reuşit 5 aşi şi a comis 3 duble greşeli.

Mihaela Buzărnescu şi-a asigurat un cec de 3.270 dolari şi 20 de puncte WTA, iar în runda finală a calificărilor o va înfrunta pe japoneza Misaki Doi, care a dispus cu 6-1, 6-2 de croata Darija Jurak. Românca va juca în premieră cu Doi (28 ani, 89 WTA).

Simona Halep, campioană la Rogers Cup în 2016 şi 2018 (de fiecare dată la Montreal, turneul alternând cu Toronto), este a patra favorită şi e calificată direct în turul secund, unde o va înfrunta pe câştigătoarea dintre Kristina Mladenovic (Franţa) şi o jucătoare venită din calificări.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale