Tenis: Mihaela Buzărnescu s-a calificat în runda a doua la Charleston (WTA)

Tenis: Mihaela Buzărnescu s-a calificat în runda a doua la Charleston (WTA)

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat, luni, în runda a doua a turneului WTA de la Charleston (Carolina de Sud), dotat cu premii totale de 776.000 de dolari, în urma abandonului belarusei Vera Lapko, după primul set, câştigat cu 6-4 de româncă.

Lapko (19 ani, 132 WTA), venită din calificări, a condus cu 2-0, a fost egalată, apoi a avut 4-2, dar Buzărnescu a reuşit să câştige patru ghemuri la rând şi setul, după 64 de minute.

Buzărnescu (29 ani, 39 WTA), desemnată cap de serie numărul 15, şi-a asigurat un cec de 4.898 dolari şi 30 de puncte WTA.

Românca mai câştigase o dată în faţa belarusei, anul trecut, în optimile turneului ITF de la Hodmezovasarhely (Ungaria, 60.000 dolari), cu 6-3, 6-2.

Următoarea adversară a Mihaelei Buzărnescu va fi învingătoarea dintre Eugenie Bouchard (Canada) şi Sara Errani (Italia).

Buzărnescu va juca şi la dublu, alături de britanica Heather Watson, împotriva cuplului Misaki Doi (Japonia)/Christina McHale (Japonia).

Irina Begu este cap de serie numărul 15 şi va juca în primul tur cu o jucătoare venită din calificări, Georgina Garcia Perez (Spania).
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA