Tenis: Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Montreal (WTA)

Tenis: Mihaela Buzărnescu s-a calificat în turul al doilea al turneului de la Montreal (WTA)

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu, numărul 20 mondial, s-a calificat marţi în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale în valoare de 2,82 milioane dolari, învingând-o în două seturi, 6-2, 7-5, pe chinezoaica Qiang Wang, venită din calificări.

Buzărnescu, care şi-a trecut duminică în palmares primul său titlu WTA, la San Jose (California), şi-a asigurat un cec de 14.860 dolari şi 60 de puncte WTA, iar în meciul următor o va avea ca adversară pe ucraineanca Elina Svitolina, favorita numărul 5, calificată direct în turul secund..

Tot marţi, Sorana Cîrstea a învins-o cu 3-6, 6-4, 6-4 pe Monica Niculescu în primul tur al competiţiei din Canada, urmând să o întâlnească în turul al doilea pe americanca Venus Williams, cap de serie numărul 13.

Ana Bogdan şi Irina Begu au părăsit, în schimb, turneul de la Montreal după primul tur. Bogdan a fost învinsă cu 6-4, 4-6, 6-3 de belarusa Arina Sabalenka, în timp ce Begu s-a înclinat tot în trei seturi, 6-3, 1-6, 7-5, în faţa australiencei Ashleigh Barty.
AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...