Tenis: Mihaela Buzărnescu s-a calificat pe tabloul principal la Linz (WTA)

Tenis: Mihaela Buzărnescu s-a calificat pe tabloul principal la Linz (WTA)

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a intrat pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Linz (Austria), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, luni, după ce a întrecut-o pe olandeza Lesley Lerkhove cu 6-1, 6-4, în ultimul tur al calificărilor.

Buzărnescu (29 ani, 105 WTA) s-a impus în doar 675 de minute în fața olandezei Kerkhove (25 ani, 150 WTA), cea care trecuse în primul tur preliminar de Ana Bogdan.

Mihaela Buzărnescu și-a asigurat un cec de 1.552 euro și 19 puncte WTA, iar în primul tur va juca împotriva uneia dintre următoarele adversare: Camila Giorgi (Italia), Denisa Allertova (Cehia), Anna-Lena Friedsam (Germania) sau Anett Kontaveit (Estonia).

Pe tabloul principal de simplu se mai află două românce, Sorana Cîrstea, cap de serie numărul cinci, și Monica Niculescu, a opta favorită.

La dublu, Buzărnescu face pereche cu jucătoarea georgiană Oksana Kalașnikova, adversarele din primul tur fiind Lara Arruabarrena și Veronica Cepede Royg (Paraguay).

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…