Tenis: Ministrul spaniol de externe nu ştie dacă Djokovic a vizitat Spania înainte de a călători în Australia

Tenis: Ministrul spaniol de externe nu ştie dacă Djokovic a vizitat Spania înainte de a călători în Australia

Ministrul spaniol de externe Jose Manuel Albares a spus marţi că nu are nicio informaţie dacă starul tenisului masculin, Novak Djokovic, a vizitat Spania înainte de a călători în Australia, scrie Reuters.

Întrebat de un reporter dacă ştie dacă Djokovic a intrat în Spania în decembrie, Albares a răspuns: "Nu am nicio informaţie despre această prezenţă a lui Djokovic. Nu am fost contactaţi de guvernul australian şi solicitaţi cu o astfel de documentaţie", a adăugat el.

Presa din Australia a dezvăluit că sârbul e bănuit că ar fi minţit în formularul completat la intrarea în Australia. Atunci, Nole ar fi bifat că nu a călătorit în altă ţară cu 14 zile înainte de sosirea la Melbourne, lucru contrazis de realitate.

Între Crăciun şi Anul Nou, Djokovic a fost surprins în mai multe zile antrenându-se la reşedinţa sa din Marbella. Din Spania, sârbul a călătorit la Belgrad, pentru ca mai apoi să decoleze spre Australia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria