Tenis: Monica Niculescu şi Vera Zvonareva, calificate în finala probei de dublu la Limoges (WTA 125)

Tenis: Monica Niculescu şi Vera Zvonareva, calificate în finala probei de dublu la Limoges (WTA 125)

Perechea româno-rusă Monica Niculescu/Vera Zvonareva s-a calificat, vineri, în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis WTA 125 de la Limoges (Franţa), dotat cu premii totale de 115.000 de dolari, după o victorie facilă contra cuplului Elsa Jacquemot (Franţa)/Robin Montgomery (SUA), 6-3, 6-0.

Principalele favorite au obţinut victoria în doar 54 de minute.

''Veteranele'' Niculescu (34 ani) şi Zvonareva (37 ani) şi-au asigurat un cec de 3.468 de euro şi 95 de puncte WTA la dublu.

Duminică, în ultimul act, Niculescu şi partenera sa, finaliste în weekend-ul trecut la Angers (WTA 125), vor înfrunta câştigătoarele din meciul Estelle Cascino/Jessika Ponchet (Franţa) - Yu-Chieh Hsieh (Taiwan)/Elixane Lechemia (Franţa).

Sâmbătă, în semifinale la simplu, Ana Bogdan o va înfrunta pe rusoaica Varvara Graceva. Bogdan, cap de serie numărul opt, a trecut în sferturi de franţuzoaica Jessika Ponchet, cu 7-5, 7-5, în timp ce Graceva, a cincea favorită, a câştigat cu 6-3, 5-7, 6-1 în faţa belgiencei Greet Minnen, a patra favorită.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

Sursa foto: Monica Niculescu /Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”