Tenis: Naomi Osaka, eliminată în turul 2 la Dubai

Tenis: Naomi Osaka, eliminată în turul 2 la Dubai

Japoneza Naomi Osaka, liderul mondial al tenisului feminin, a fost învinsă marţi de jucătoarea franceză Kristina Mladenovic după două seturi simetrice, 6-3, 6-3, în turul 2 al turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), cu premii totale de 2.828.000 dolari.

Naomi Osaka, cap de serie N. 1 la Dubai, a cedat după ceva mai mult de o oră de joc în faţa unei adversare aflate pe locul 67 WTA. Japoneza care a câştigat ultimele două turnee de Mare Şlem are un avans de peste 1.400 de puncte în clasamentul WTA faţă de românca Simona Halep, aflată pe locul 2 în ierarhia mondială.


Foto: (c) ALI HAIDER / EPA


Mladenovic va juca în runda următoare cu spaniola Carla Suarez, locul 26 WTA.

După cum s-a anunţat, Simona Halep o va avea ca adversară pe ucraineanca Lesia Ţurenko în optimi de finală la Dubai. Halep, favorită N.3 la acest turneu, a învins-o marţi în turul al doilea pe canadianca Eugenie Bouchard, cu 7-6 (7-4), 6-4. Lesia Ţurenko, locul 23 WTA, a eliminat-o pe chinezoaica Lin Zhu (107 WTA), 6-4, 6-7 (5-7), 6-3.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria