Tenis: Năstase - Simona Halep e în formă, a pierdut doar un set în meciurile de până acum

Tenis: Năstase - Simona Halep e în formă, a pierdut doar un set în meciurile de până acum

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a declarat marți că Simona Halep, care o va întâlni miercuri pe Serena Williams, traversează o formă sportivă bună având în vedere că în meciurile disputate până acum la US Open a pierdut doar un set.

"A jucat de șapte-opt ori până în prezent cu Serena, e 7-1 acum în meciurile directe. Dar cele șapte nu contează, doar ultimul meci e important. E ca la neveste, am avut patru, dar doar ultima contează, știți cum e. Iar Simona este în formă bună, intră în meci foarte repede. În toate jocurile de până acum a pierdut doar un set", a spus Năstase.

Simona Halep o va întâlni miercuri pe Serena Williams, liderul mondial și favorita numărul 1, în sferturile de finală ale turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului.

În altă ordine de idei, Ilie Năstase a afirmat că nu își poate face o impresie clară despre antrenorul german Christoph Daum după meciul România — Muntenegru, scor 1-1, în preliminariile Cupei Mondiale 2018. "E la început, nu putem comenta prea mult despre echipă sau despre antrenor. Are și el probleme, nu cunoaște jucătorii. Pentru că lui i s-au propus jucători, nu avea de unde să-i cunoască pe toți. Am fost surprins să îl văd jucând pe Bicfalvi și încă doi-trei... cine îi urmărește jucătorii ăștia? S-a dus cineva să îi vadă cum joacă? Oricum, nu m-a impresionat niciun jucător la acest meci. Mai sunt nouă meciuri și fiecare trebuie luat ca o finală. Dacă ne concentrăm, cred că putem să ne calificăm", a adăugat Ilie Năstase.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia