Tenis: Niculescu și Chan, în turul secund al probei feminine de dublu la Wimbledon

Tenis: Niculescu și Chan, în turul secund al probei feminine de dublu la Wimbledon

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu și taiwaneza Hao-Ching Chan s-a calificat, miercuri, în runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului pe iarbă de la Wimbledon, după 6-4, 3-6, 6-1 cu cuplul româno-paraguayan Raluca Olaru/Veronica Cepede Royg.

Niculescu și Chan, favoritele numărul nouă, s-au impus într-o oră și 44 de minute. De remarcat că Olaru și partenera sa au început foarte bine meciul și au condus cu 3-0 și 4-3 în primul set, dar apoi Niculescu și Chan au făcut jocul.

Învingătoarele și-au asigurat un cec de 16.500 lire sterline și 130 de puncte WTA, iar în turul următor vor înfrunta învingătoarele din meciul Ipek Soylu (Turcia)/Varatchaya Wongteanchai (Thailanda) și Mandy Minella (Luxemburg)/Anastasija Sevastova (Letonia).

Tot la dublu feminin, Irina Begu va evolua alături de Sorana Cîrstea, adversarele din runda inaugurală fiind Oceane Dodin (Franța) și Tatjana Maria (Germania).

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Teodora Oprea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”