Tenis: Nu a fost cea mai bună zi a mea, a declarat Simona Halep după eliminarea de la Wuhan

Tenis: Nu a fost cea mai bună zi a mea, a declarat Simona Halep după eliminarea de la Wuhan

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul doi mondial, a declarat după înfrângerea din turul al doilea la Wuhan (WTA), marți, că nu a fost cea mai bună zi a sa.

''Cred că ea (rusoaica Daria Kasatkina, n. red.) a jucat bine azi și i-a intrat totul. Pe de altă parte, nu a fost cea mai bună zi a mea. E dificil. Nu am jucat de o lună și e greu să revin și să joc din nou'', a declarat Halep, citată de WTA Insider.

''Nu am avut ritm în acest meci. E greu să obții un ritm în doar câteva ghemuri. Poate că a fost o greșeală că nu am mai jucat după US Open, dar aveam nevoie de odihnă după turneele din America'', a mai spus Halep.

''Nu e o dramă, dar voi discuta despre acest meci și voi trage învățăminte'', a menționat Simona Halep.

Kasatkina a învins-o cu 6-2, 6-1 pe Simona în turul al doilea la Wuhan. Halep, care miercuri va împlini 26 de ani, a cedat după o oră și 13 minute de joc. Halep a avut probleme la serviciu în acest meci, procentajul fiind de 53% la primul serviciu și doar 11% la al doilea (2/18).

''Lucrez la serviciile mele, am încercat să pun mai mult spin. Asta am încercat să fac. Ea a fost foarte solidă la retur și a jucat foarte bine de pe linia de fund. Azi a fost mai bună decât mine'', a mai spus Simona Halep, a doua favorită a turneului din China.

Halep a mărturisit că a lucrat cu Andrei Pavel în țară la serviciile sale: ''Am încercat să îmi îmbunătățesc serviciul, și primul, și al doilea. Am decis asta cu echipa mea, după US Open, că trebuie să servesc mai bine, să pun mai mult spin, mai multă viteză. Dar nu îl pot îmbunătăți în două săptămâni. Trebuie să continui. Trebuie să cred că va fi mai puternic, dar e nevoie de timp. Ca oricine, ca în viață, e nevoie de timp ca să devii mai puternic''.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite un text care ar trebui să dea de gândit talibanilor USR PLUS / Sau și despre acest om o să spună că este vâ…

2 Mircea Marian / Căutând o poză cu Tudorel Toader am dat peste acest moment istoric: delegația USR la discuții d…

3 Preotul Eugen Tănăsescu: „Nu-l scoateţi vinovat pe IPS Teodosie, pentru că nişte cinici v-au dat cârpe de doi …

4 BBC / Unul din marile mistere ale biologiei a fost rezolvat

5 Poliția din Belgia a întrerupt o orgie sexuală cu 25 de participanți, printre care și un europarlamentar, car…