Tenis: Pavliucenkova, adversara Simonei Halep în optimi la Roma (WTA)

Tenis: Pavliucenkova, adversara Simonei Halep în optimi la Roma (WTA)

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul patru mondial, o va înfrunta în optimile turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2.775.745 dolari, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

Pavliucenkova (25 ani, 17 WTA), cap de serie numărul 12 la Foro Italico, a trecut miercuri de letona Anastasija Sevastova (27 ani, 18 WTA), cu 7-6 (4), 6-2.

Rusoaica, învinsă săptămâna trecută de Sorana Cîrstea la Madrid, 6-1, 3-6, 7-6 (5), în primul tur, a câștigat toate cele cinci meciuri cu Sevastova, jucătoare eliminată de Halep în semifinalele turneului din capitala Spaniei, cu 6-2, 6-3.

Halep (25 ani), a șasea favorită la Roma, o conduce pe Pavliucenkova cu un incredibil 6-0 în meciurile directe, fără a lua în considerare o victorie reușită la junioare. Ultimele două confruntări au avut loc în 2015, Simona câștigând în sferturi, al Cincinnati, cu 7-6 (3), 6-2, iar apoi în turul al doilea la Wuhan, cu 6-2, 6-1.

Simona Halep s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma , în urma victoriei cu 6-4, 6-4 în fața germancei Laura Siegemund.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...