Tenis: Petra Kvitova s-a calificat la Turneul Campioanelor

Tenis: Petra Kvitova s-a calificat la Turneul Campioanelor

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova, numărul patru mondial, s-a calificat, joi, la Turneul Campioanelor de la Singapore, după ce compatrioata sa Katerina Siniakova a învins-o pe olandeza Kiki Bertens cu 6-4, 6-3 în optimi la Beijing.

Kvitova este a patra jucătoare care îşi asigură prezenţa la finala circuitului WTA, după liderul mondial Simona Halep, germanca Angelique Kerber şi japoneza Naomi Osaka.

Şi daneza Caroline Wozniacki, numărul doi mondial, are şansa de a-şi asigura biletul pentru turneul de la Singapore. Ea va juca joi cu estoniana Anett Kontaveit, în optimi la Beijing, iar dacă va ajunge în semifinalele competiţiei din capitala Chinei nu mai poate lipsi de la WTA Finals, turneu ce reuneşte cele mai bune opt jucătoare ale anului.

Karolina Pliskova (Cehia), care va avea meci cu Qiang Wang (China), în optimi la Beijing, se poate califica pentru Singapore în cazul în care va cuceri trofeul sau chiar mai repede, în funcţie de alte rezultate.

Şanse pentru Singapore mai au americanca Sloane Stephens, olandeza Kiki Bertens, belarusa Arina Sabalenka şi letona Anastasia Sevastova.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...