Tenis: Radwanska s-a impus în fața lui Muguruza la Turneul Campioanelor

Tenis: Radwanska s-a impus în fața lui Muguruza la Turneul Campioanelor

Jucătoarea poloneză de tenis Agnieszka Radwanska s-a impus în fața spaniolei Garbine Muguruza, cu 7-6 (1), 6-3, într-un meci disputat miercuri în Grupa Albă la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Radwanska, locul 3 WTA, favorita numărul 2 și câștigătoarea de anul trecut a competiției, s-a impus după o oră și 38 de minute în confruntarea cu o adversară aflată pe locul 6 WTA și favorită N. 5.

În urma acestui rezultat, Muguruza nu mai are nicio șansă de calificare în semifinale. Iberica a pierdut primul său meci în fața Karolinei Pliskova (Cehia).

Înfrângerea suferită de Muguruza face ca rusoaica Svetlana Kuznețova să fie calificată matematic în semifinale. Kuznețova are două victorii în această grupă, după ce miercuri a învins-o pe Karolina Pliskova în trei seturi , 3-6, 6-2, 7-6 (6). Kuznețova, locul 9 mondial și a opta favorită a competiției, a obținut în ultimul moment dreptul de a juca la Turneul Campioanelor.

A doua calificată în semifinale din această grupă va fi decisă de duelul de vineri dintre Radwanska și Pliskova.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguț, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”