Tenis: Rafael Nadal a ajuns pe jos, de la autostradă, la finala Ligii Campionilor la fotbal

Tenis: Rafael Nadal a ajuns pe jos, de la autostradă, la finala Ligii Campionilor la fotbal

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, care îl va întâlni pe sârbul Novak Djokovic în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, a putut asista sâmbătă la finala Ligii Campionilor la fotbal, dar a ajuns la arena Stade de France pe jos, după ce a coborât din maşina sa, care a rămas blocată pe autostradă din cauza ambuteiajelor, a relatat jucătorul duminică, citat de AFP.

"Am întâmpinat dificultăţi să ajung la stadion. A trebuit să cobor din maşină pe autostradă şi să-mi continui drumul pe jos", a adăugat el.

"Dacă nu aş fi procedat aşa, nu aş fi ajuns la timp, pentru că maşina care mă transporta nu a ajuns în parcarea stadionului decât la 22:15. Am ajuns pe jos şi chiar a fost mai simplu decât mă gândeam. Oamenii de la organizare m-au recunoscut şi m-au ajutat. Ieşirea, în schimb, a fost uşoară, o maşină mă aştepta la subsolul parcării şi am părăsit rapid incinta", a adăugat Nadal.

"Din păcate, nu am putut vedea şi sărbătoarea de după meci, dar a fost un moment mare pentru mine să văd prima mea finală de Liga Campionilor şi, în plus, cu victoria Realului", a conchis jucătorul spaniol.

Real Madrid a cucerit trofeul Ligii Campionilor la fotbal după ce a învins-o pe Liverpool cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, în finala desfăşurată pe Stade de France din Saint-Denis.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /