Tenis: Rafael Nadal a început sezonul 2021 cu o victorie contra lui Dominic Thiem la Adelaide

Tenis: Rafael Nadal a început sezonul 2021 cu o victorie contra lui Dominic Thiem la Adelaide

Tenismanul spaniol Rafael Nadal (2 ATP) a început sezonul 2021 cu o victorie contra austriacului Dominic Thiem, nr. 3 mondial, pe care l-a învins vineri cu 7-5, 6-4 în cadrul turneului demonstrativ de la Adelaide, oraş în care ambii jucători şi-au dus la bun sfârşit carantina obligatorie de 14 zile înainte de ATP Cup şi Australian Open, relatează EFE.

Meciul dintre Nadal şi Thiem a durat o oră şi 23 minute, ambii arătând o formă fizică bună, dar şi erori normale la începutul unui sezon atipic cum este 2021. În această vineri s-a împlinit exact un an de când Thiem l-a eliminat pe Nadal în sferturile Australian Open 2020 cu 7-6, 7-6, 4-6, 7-6. Austriacul a ajuns până în finală, în care a fost învins de Novak Djokovic.

Partida s-a jucat cu tribunele înţesate de spectatori, care nu purtau nici mască şi nici nu păstrau distanţarea socială. Jucătorii au avut mască la intrarea pe teren. Primul set s-a decis după un break al spaniolului la 5-5, după care Nadal a pus capăt partidei cu un alt break la scorul de 5-4.

După Adelaide, Nadal va juca în echipa Spaniei la ATP Cup (2-6 februarie) de la Melbourne şi apoi la Australian Open (8-21 februarie).
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…