Tenis: Rafael Nadal revine în clasamentul bogaţilor din Insulele Baleare

Tenis: Rafael Nadal revine în clasamentul bogaţilor din Insulele Baleare

Revista Forbes din Spania a anunţat, marţi, că jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal a revenit în clasamentul bogaţilor autohtoni, pentru Insulele Baleare, cu o avere estimată la 160 milioane euro, în timp ce pilotul de Formula 1 Fernando Alonso (Renault) se află în fruntea bogaţilor din Asturia, cu 170 milioane euro, informează agenţia EFE.

În noua sa ediţie "Cei mai bogaţi 100 de spanioli", Forbes reuneşte principalele averi ale ţării. Clasamentul analizează "nu doar bogăţia, ci şi modul în care îşi gestionează averea", precizează publicaţia, care a analizat valoarea de piaţă a companiilor lor, a proprietăţilor imobiliare şi a lichidităţilor.

În total, conform Forbes, averile celor mai bogaţi 100 de spanioli în 2020 însumează 130.505 milioane euro, cu 12 la sută mai puţin decât cifrele din 2019.

Rafael Nadal a revenit anul acesta în acest clasament al celor mai bogaţi 100 din Spania, reprezentând Insulele Baleare, cu o avere estimată la 160 milioane euro, incluzând şi restul membrilor familiei, care reunesc împreună 275 milioane euro.

Fotbalistul Andres Iniesta, jucătorul echipei Vissel Kobe (Japonia), apare pe lista bogaţilor din Castilla-La Mancha, cu 70 milioane euro.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Iub, te-am regulat cum trebuie?” / Dragnea, încornorat ca ultimul gușfarete

2 Zvon...

3 AUDIO Profesorul Cordoș, înregistrat când înapoiază mita după trei luni de la decesul pacientului

4 Cel mai bogat israelian, miliardarul Beny Steinmetz, a fost reținut în Grecia. El este condamnat definitiv în …

5 VIDEO „Vino peste mine! Fără mandat îți înfig furci și topoare în inimă” / Interlopul Glonț, săltat de mascați