Tenis: Raluca Olaru a pierdut dramatic în primul tur al probei feminine de dublu la Roland Garros

Tenis: Raluca Olaru a pierdut dramatic în primul tur al probei feminine de dublu la Roland Garros

Perechea româno-ucraineană Raluca Olaru/Nadia Kicenok a fost învinsă dramatic de cuplul elveţian Viktorija Golubic/Jil Teichmann cu 6-7 (1-9), 6-4, 7-6 (10-7), joi, la Paris, în prima rundă a probei feminine de dublu din cadrul turneului de Mare Şlem de la Roland Garros.

Olaru şi Kicenok s-au înclinat după trei ore şi 22 de minute de joc, după ce au ratat o minge de meci la 6-5 în decisiv.

Meciul a fost unul foarte echilibrat, niciuna dintre perechi nereuşind să se desprindă decisiv. În primul set, Olaru şi Kicenok au condus cu 4-2, dar au fost egalate, reuşind să se impună în tiebreak, cu 11-9, la a cincea minge de set, după ce au salvat una. În actul secund, Olaru şi partenera sa au câştigat cu 6-4, la a cincea minge de set. În decisiv, Olaru şi Kicenok au fost conduse cu 5-3, au egalat şi au ratat şansa de a încheiat conturile la 6-5. În super tiebreak, perechea româno-ucraineană a început perfect, a condus cu cu 3-0, dar apoi a pierdut patru puncte la rând. La scorul de 7-7, elveţiencele au reuşit să ia trei puncte consecutive şi au încheiat meciul.

Olaru şi Kicenok au avut 5 aşi, dar şi 10 duble greşeli, în timp ce Golubic şi Teichmann au totalizat 2 aşi şi 4 duble greşeli. La mingi direct câştigătoare, Raluca Olaru şi Nadia Kicenok au avut 55, faţă de 34 ale adversarelor, dar au făcut şi multe erori neforţate, 37 faţă de 16.

Olaru şi Kicenok s-au ales cu un cec de 14.950 de euro şi 10 puncte WTA la dublu. AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...