Tenis: Raluca Olaru și Lara Arruabarrena, în sferturile probei de dublu la Nurnberg (WTA)

Tenis: Raluca Olaru și Lara Arruabarrena, în sferturile probei de dublu la Nurnberg (WTA)

Perechea formată din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru și Lara Arruabarrena (Spania) s-a calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Nurnberg (Germania), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după 6-3, 7-5 cu cuplul german Anna-Lena Friedsam/Carina Witthoeft.

Olaru și Arruabarrena, favoritele numărul patru ale probei, și-au asigurat un cec de 1.468 euro și 60 de puncte WTA, urmând să joace în sferturi cu olandeze Kiki Bertens/Demi Schuurs.

Raluca Olaru a jucat finala competiției anul trecut, alături de israelianca Shahar Peer, iar în 2013 a cucerit titlul la dublu, împreună cu rusoaica Valeria Solovieva. Atunci, la simplu s-a impus Simona Halep.

Andreea Mitu este singura româncă prezentă pe tabloul de simplu anul acesta, venind din calificări. În primul tur, Mitu (101 WTA) o va înfrunta pe Tereza Smitkova (Cehia), numărul 64 mondial. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

5 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990