Tenis: Raluca Olaru şi Nadia Kicenok au pierdut finala de dublu la Moscova (WTA)

Tenis: Raluca Olaru şi Nadia Kicenok au pierdut finala de dublu la Moscova (WTA)

Perechea româno-ucraineană Raluca Olaru/Nadia Kicenok a fost învinsă de cuplul Jelena Ostapenko (Letonia)/Katerina Siniakova (Cehia), cu 6-3, 4-6, 10-8, sâmbătă, în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Moscova (WTA 500), dotat cu premii totale de 565.530 de dolari.

Olaru şi Kicenok, favoritele numărul patru, s-au înclinat după o oră şi 31 de minute în faţa favoritelor numărul doi.


Foto: (c) Evgenia Novozhenina / REUTERS

Cele două perechi au condus cu 4-0 în primele două seturi, pe care şi le-au adjudecat cu 6-2, respectiv 6-4. În super tiebreak, Ostapenko şi Siniakova au condus cu 7-3, dar au fost egalate, 7-7, reuşind să câştige cu 10-8.

Olaru şi Kicenok vor primi un cec de 17.750 de dolari şi 305 puncte WTA la dublu.

Aceasta a fost a 24-a finală WTA de dublu a Ralucăi Olaru, care are 11 titluri şi 13 finale pierdute. Olaru şi Kicenok au câştigat anul acesta titluri la Sankt Petersburg şi Chicago, pierzând o finală la Bad Homburg.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale