Tenis: Reacţii după ce Novak Djokovic a câştigat bătălia juridică privind revocarea vizei de Australia

Tenis: Reacţii după ce Novak Djokovic a câştigat bătălia juridică privind revocarea vizei de Australia

Tenismanul american John Isner, nr. 24 mondial, i-a urat sârbului Novak Djokovic, după ce acesta a câştigat apelul împotriva revocării vizei de intrare în Australia, să câştige Grand Slam-ul de la Melbourne şi să nu se mai întoarcă niciodată acolo, transmite Reuters.

''Singurul lucru care mai rămâne de făcut este să câştige din nou trofeul şi să plece de acolo fără a mai reveni vreodată'', a declarat americanul John Isner, unul dintre cei care au comentat decizia unui judecător australian de a respinge anularea vizei şi de a-l elibera pe Novak Djokovic din hotelul de carantină din Melbourne.

Alte reacţii din lume:
Niki Pilic, fost mentor al lui Djokovic: ''Tot acest calvar a fost inutil. El a primit undă verde de la Tennis Australia şi de la doctori să joace în turneu şi atunci a intervenit politicul. Dacă ei îi vor revoca acum viza, eu cred că s-ar reflecta prost asupra Australiei. Să câştigi Australian Open în cele mai bune circumstanţe este dificil, dar Novak este un campion. Nu pot spune care sunt şansele lui după ce a îndurat, dar sunt sigur că va fi fericit să fie pe teren şi să înceapă pregătirea pentru turneu''.

Kevin Rudd, fost premier australian: ''Incompetenţă totală! Ca în orice altceva. Dacă ei chiar nu l-ar fi vrut, de ce naiba i-au dat viza să zboare aici? Aceasta a fost concepută ca o strategie uriaşă de distragere a atenţiei pentru că în lumea reală oamenii nu pot fi testaţi''.

Paul McNamee, fost director executiv al turneului Australian Open: ''Djokovic şi-a petrecut toată ziua în instanţă, cu toate dovezile prezentate şi în mod concret a câştigat... Hai să respectăm decizia instanţei şi să ne mutăm la cealaltă instanţă unde se joacă sportul''.

Somdev Devvarman, fost jucător indian: ''Novak versus restul lumii. Am mai văzut asta înainte. Asta este diferit. Dacă el ajunge să-şi apere titlul şi să obţină 21 de Grand Slam-uri, va fi una dintre cele mai grozave poveşti de tenis spuse vreodată''.

Djokovic, deţinătorul recordului de titluri cucerite la Australia Open (nouă) şi campionul en titre, a fost reţinut pe aeroportul din Melbourne miercuri seara, iar viza sa de intrare, susţinută de o scutire medicală de la cerinţele de vaccinare impuse de autorităţile de la antipozi, a fost revocată . AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante