Tenis: Sabalenka, eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma

Tenis: Sabalenka, eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma

Jucătoarea belarusă de tenis Arina Sabalenka, câştigătoarea trofeului la Madrid, săptămâna trecută, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, fiind învinsă în două seturi, 7-5, 6-3, de Coco Gauff (SUA), într-o partidă disputată joi.

Tabloul feminin al competiţiei din capitala Italiei, dotată cu premii totale de 1.577.613 euro, continuă astfel să-şi piardă favoritele, după ce şase dintre primele zece clasate în ierarhia mondială au părăsit deja turneul: Naomi Osaka (nr. 2 WTA), Simona Halep (nr. 3 WTA), Arina Sabalenka (nr. 4 WTA), Sofia Kenin (nr. 5 WTA), Serena Williams (nr. 8 WTA) şi Petra Kvitova (nr. 10 WTA).

Românca Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în meciul cu germanca Angelique Kerber, miercuri, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 1.577.613 euro, din cauza unor probleme la gamba piciorului stâng. Reprezentanta ţării noastre nu a mai putut continua jocul din cauza durerilor acute, survenite brusc, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30, după 57 de minute.

Americanca Gauff, în vârstă de 17 ani, o va înfrunta în sferturile de finală pe câştigătoarea meciului dintre australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial, şi rusoaica Veronika Kudermetova (nr. 28 WTA).
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”