Tenis: Serena Williams, calificată în semifinalele turneului WTA de la Auckland

Tenis: Serena Williams, calificată în semifinalele turneului WTA de la Auckland

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fostă numărul unu mondial, a obţinut a treia sa victorie consecutivă la turneul WTA de la Auckland (Noua Zeelandă), calificându-se în semifinalele acestei competiţii, dotată cu premii totale în valoare de 275.000 dolari.

Williams, principala favorită, a dispus vineri în două seturi, 6-4, 6-3, de germanca Laura Siegemund, după ce le eliminase în tururile anterioare pe Camila Giorgi (Italia) şi Christina McHale (SUA).

Campioana americană se va lupta pentru un loc în finală cu tânăra sa compatrioată Amanda Anisimova (18 ani), care a trecut în trei seturi, 6-2, 3-6, 6-4, de canadianca Eugenie Bouchard.

Într-un alt meci din sferturile de finală, daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 5, a învins-o cu 6-1, 6-4 pe favorita numărul 4, germanca Julia Goerges.

Wozniacki o va avea ca adversară în semifinale pe americanca Jessica Pegula, care a profitat de abandonul franţuzoaicei Alize Cornet, din cauza unei accidentări, în cursul setului al doilea, la scorul de 6-0, 3-2 în favoarea jucătoarei din Statele Unite.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis