Tenis: Serena Williams, calificată în semifinalele turneului WTA de la Auckland

Tenis: Serena Williams, calificată în semifinalele turneului WTA de la Auckland

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fostă numărul unu mondial, a obţinut a treia sa victorie consecutivă la turneul WTA de la Auckland (Noua Zeelandă), calificându-se în semifinalele acestei competiţii, dotată cu premii totale în valoare de 275.000 dolari.

Williams, principala favorită, a dispus vineri în două seturi, 6-4, 6-3, de germanca Laura Siegemund, după ce le eliminase în tururile anterioare pe Camila Giorgi (Italia) şi Christina McHale (SUA).

Campioana americană se va lupta pentru un loc în finală cu tânăra sa compatrioată Amanda Anisimova (18 ani), care a trecut în trei seturi, 6-2, 3-6, 6-4, de canadianca Eugenie Bouchard.

Într-un alt meci din sferturile de finală, daneza Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 5, a învins-o cu 6-1, 6-4 pe favorita numărul 4, germanca Julia Goerges.

Wozniacki o va avea ca adversară în semifinale pe americanca Jessica Pegula, care a profitat de abandonul franţuzoaicei Alize Cornet, din cauza unei accidentări, în cursul setului al doilea, la scorul de 6-0, 3-2 în favoarea jucătoarei din Statele Unite.
AGERPRES (AS/autor: Mihai Dragomir, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...