Tenis: Serena Williams, în finala Turneului Campioanelor, după o victorie cu daneza Wozniacki

Tenis: Serena Williams, în finala Turneului Campioanelor, după o victorie cu daneza Wozniacki

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, liderul mondial, s-a calificat în finala Turneului Campioanelor de la Singapore, sâmbătă, după ce a învins-o în trei seturi pe daneza Caroline Wozniacki, cu 2-6, 6-3, 7-6 (6), în semifinale.

Foto: (c) Then Chih Wey / XINHUA FLUX

Williams a obținut victoria la capătul unui meci de două ore și 13 minute plin de dramatism pe final, soarta fiind decisă la tiebreak. Wozniacki a condus cu 4-1 în tiebreak, dar Williams a întors scorul după cinci puncte consecutive (6-4), daneza a egalat, însă Serena a reușit două puncte la rând și a câștigat meciul.

În a doua semifinală, de la ora 13,00 (ora României), românca Simona Halep o va înfrunta pe poloneza Agnieszka Radwanska. Astfel Halep și Williams au șansa să se întâlnească din nou la Singapore, în finală, după ce Simona a câștigat clar partida din grupă, cu 6-0, 6-2.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Olena Zelenska, gest controversat în Serbia. Priviți cum se uită soția președintelui sârb la ea, dar și cum se uită ea la Kuleba!

2 Rusia, cea mai dementă amenințare la adresa României de când a invadat Ucraina

3 Nu vin vești bune din Ucraina, rușii au pătruns în apărarea de lângă Harkov

4 Primul semn major că trebuie să ne pregătim pentru un război lung

5 Bloomberg anunță că Omenirea a intrat în cel de-Al Treilea Război Mondial, între două blocuri care se luptă pentru supremație