Tenis: Serena Williams s-a retras de la turneul WTA de la Roma

Tenis: Serena Williams s-a retras de la turneul WTA de la Roma

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fost lider mondial, nu va participa la turneul WTA de la Roma, la care se înscrisese iniţial, au anunţat organizatorii pe reţelele de socializare.

Williams, care câştigase titlul la Foro Italico în 2002, 2013, 2014 şi 2016, s-a retras săptămâna trecută şi de la turneul care are loc în aceste zile la Madrid.

Serena Williams, câştigătoare a 23 de titluri de Mare Şlem în carieră, nu a mai jucat de la meciul pierdut în faţa japonezei Naomi Osaka, în primul tur la Miami, în martie.

Americanca (36 ani), care ocupă locul 454 în clasamentul mondial, a născut în septembrie primul său copil, o fetiţă, şi încearcă să revină la cel mai bun nivel al său, în vederea participării la Roland Garros (27 mai-10 iunie).

Turneul WTA de la Roma se va desfăşura în perioada 14-20 mai, anul trecut titlul fiind cucerit de ucraineanca Elina Svitolina, după 4-6, 7-5, 6-1 în finala cu Simona Halep.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...