Tenis: Serena Williams și-a prezentat fiica pe Instagram

Tenis: Serena Williams și-a prezentat fiica pe Instagram

"V-o prezint pe Alexis Olympia Ohanian Jr" - jucătoarea americană de tenis Serena Williams, fost lider mondial, a dezvăluit miercuri, într-un video postat pe Instagram, primele imagini cu fiica sa, născută pe 1 septembrie în Florida, informează AFP.

Sursa foto: (c) serenawilliams / Instagram
Absentă din circuit de la sfârșitul lui ianuarie, după victoria sa la Openul Australiei, Serena Williams a dezvăluit în aprilie că așteaptă primul său copil.

Mesajul jucătoarei care pe 26 septembrie va împlini 36 de ani este însoțit de o fotografie cu ea și cu fetița sa, precum și de un video de ceva mai mult de două minute care povestește cele nouă luni de sarcină, de la prima ecografie făcută de Serena până la ieșirea din clinică.

Copilul cântărea 3,1 kg la naștere. Înregistrarea precizează în glumă că fetița are deja un titlu de Mare Șlem.

O secvență filmată la Melbourne o arată într-adevăr pe Serena ținând trofeul în fața fotografilor, șoptind "este copilul meu". Sub imagine se pot citi cuvintele "nimeni nu știa atunci că sunt însărcinată în opt săptămâni".

Serena arată și scene din viața sa alături de Alexis Ohanian, unul dintre fondatorii platformei Reddit. Ea nu ascunde nici lucrurile neplăcute legate de sarcină, cum ar fi gleznele umflate.

La sfârșitul acestui video apare prima imagine cu fetița, cu puțin înainte de a părăsi clinica, la șase zile după naștere.

"A fost foarte, foarte lung, au fost multe complicații, dar priviți ce avem, o fetiță!", a spus tânăra mamă.

Într-un lung interviu acordat în august revistei Vogue, cea mai mică din surorile Williams a promis o revenire "incredibilă" în ianuarie 2018 la Openul Australiei, la un an după ce a a reușit al 23-lea său succes la simplu într-un turneu de Mare Șlem, o victorie mai mult decât germanca Steffi Graff și una mai puțin decât australianca Margaret Court, deținătoarea recordului.

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguț, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...