Tenis: Simona Halep - Am fost atât de aproape să câștig, dar Konta a meritat victoria

Tenis: Simona Halep - Am fost atât de aproape să câștig, dar Konta a meritat victoria

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat că a fost aproape să câștige meciul cu Johanna Konta, din sferturile de finală ale turneului WTA de la Miami, dar britanica a meritat victoria, în cele din urmă.

* Simona Halep a ratat calificarea în semifinalele turneului WTA de la Miami

"A fost un meci foarte dificil, la un nivel foarte ridicat. Am fost atât de aproape să câștig, am fost la două puncte în tiebreak, dar ea (Konta) a jucat foarte bine și a meritat victoria'', a declarat Halep pentru site-ul WTA.

"Mă bucur că am jucat la Miami după pauza pe care am avut-o, însă sunt dezamăgită pentru că am pierdut un meci pe care l-am avut în mână. Totuși, am încredere, jocul merge — am nevoie să joc în continuare", a mai spus Halep, care a fost întrecută de Konta cu 3-6, 7-6 (7), 6-2.

Numărul cinci mondial s-a referit și la discuția pe care a avut-o cu antrenorul Darren Cahill după setul al doilea. ''Ăsta e caracterul meu. Două duble greșeli în finalul tiebreak-ului și am ratat toate mingile'', s-a plâns atunci Simona Halep.

Australianul a îmbărbătat-o spunând că este o sportivă mai bună decât Konta și i-a cerut să o facă pe britanică să alerge în setul al treilea.

''Te poți condamna singură, dar eu nu o voi face. Fii curajoasă în momentele importante'', i-a mai spus Cahill.

Halep însă a fost depășită complet de Konta în setul decisiv (2-6), mărturisind că dialogul cu Cahill a fost unul obișnuit.

''Așa e personalitatea mea, să fiu dură cu mine însumi. Vreau să schimb asta în viitor. Pot spune că e mai bine ca înainte, încă lucrez la asta'', a comentat Simona Halep.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Simple zvonuri?

2 VIDEO Sex mistic în temple, dansuri în pielea goală şi spirale yoga

3 VIDEO Voi vedeți ce se întâmplă pe Autostrada A1 Sibiu - Pitești?

4 Ea este avocata de 26 de ani care s-ar fi sinucis

5 Scrisoarea asta nu poate fi adevărată! / Ce le-a scris judecătorilor o moldoveancă despre plăcerea sexului desco…