Tenis: Simona Halep - Cred că acesta a fost cel mai bun an al meu

Tenis: Simona Halep - Cred că acesta a fost cel mai bun an al meu

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, care s-a calificat pentru a patra oară consecutiv la Turneul Campioanelor, a apreciat că 2017 a fost cel mai bun an din cariera sa.

''E extraordinar să revin la Singapore, pentru al patrulea an la rând. E un rezultat bun, am fost destul de constantă în acest an. Cred că acesta a fost cel mai bun an al meu. Aștept cu nerăbdare să joc din nou la Singapore și sper foarte mult că voi reuși un rezultat mai bun decât anul trecut'', a afirmat Halep pentru site-ul WTA.

Numărul doi mondial, învinsă marți la Wuhan (China) de rusoaica Daria Kasatkina, cu un sec 6-2, 6-1, nu a reușit să treacă de faza grupelor la ediția de anul trecut a Turneului Campioanelor de la Singapore. Halep a jucat finala competiției în 2014, fiind învinsă de Serena Williams, după ce în grupă câștigase categoric în fața americancei.

În 2017, Halep a cucerit un singur titlu, la Madrid, jucând finale la Roma, Roland Garros și Cincinnati.

''Sunt mândră și bucuroasă că sunt constantă și că mă aflu în top 5 de patru ani. Trebuie doar să mă antrenez cât de tare pot și să văd ce pot face''.

''Miercuri este ziua mea și nu joc tenis, voi mânca ciocolată și prăjituri, iar apoi voi reveni pe teren, la antrenamente, în așteptarea următorului turneu'', care împlinește 26 de ani.

Turneul Campioanelor va avea loc la Singapore în perioada 22-29 octombrie, cu participarea celor mai bune opt jucătoare ale lumii în acest an. Cinci sportive și-au asigurat prezența la Singapore, Garbine Muguruza (Spania), Simona Halep (România), Karolina Pliskova (Cehia), Elina Svitolina (Ucraina) și Venus Williams (SUA).

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”