Tenis: Simona Halep - Este o bucurie să pot juca în semifinale la Cluj

Tenis: Simona Halep - Este o bucurie să pot juca în semifinale la Cluj

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, vineri seara, după ce a învins-o pe Jaqueline Cristian în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open, că este o bucurie să poată juca în semifinale la Cluj-Napoca.

"Jucătoarele tinere din România îşi iau încrederea din jocul lor. Eu am încercat să dau totul azi, m-am bucurat să fiu pe teren azi. Am făcut tratament la spate ieri şi azi dimineaţă, iar acum mă simt mai bine. Sunt bucuroasă că am putut câştiga. Este o bucurie să pot juca în semifinale la Cluj. Mereu când am jucat acasă a fost o presiune în plus, nu e uşor să joci acasă. Dar parcă mă motivează mai mult atunci când am presiune şi joc mai bine", a spus ea la postul DigiSport 2.

Halep a menţionat că a simţit dureri la spate şi în acest meci. "Azi a fost mai bine, am mai simţit puţin durere la backhand, dar sunt obişnuită cu această durere. Ştiu cum să o gestionez. Am uitat de durere, m-am bucurat de meci, sunt mândră de ce am arătat azi. A fost un meci dificil, cu o adversară solidă, care are un viitor frumos în faţă. Serviciul meu bun este rezultatul încrederii. Am lucrat mult cu antrenorii mei pentru a servi mai puternic. La acest nivel e întotdeauna important să ai un serviciu bun. Să sperăm că voi continua să servesc astfel, pentru că mă ajută", a explicat ea.

Întrebată cum va fi în semifinale, unde va întâlni învingătoarea dintre britanica Emma Răducanu, campioana de la US Open, şi ucraineanca Marta Kostiuk, Halep a răspuns: "Amândouă joacă bine, cu Marta am jucat nu demult. Cu Emma nu am jucat, e foarte nouă pe circuit. A făcut o performanţă extraordinară la US Open. Vreau doar să mă bucur de meci, cu oricine aş juca o să încerc să câştig, îmi doresc foarte mult".


Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250) , care are loc în BT Arena din Cluj-Napoca şi e dotat cu premii totale de 235.238 de dolari, după ce a învins-o, vineri seara, pe Jaqueline Cristian cu 6-1, 6-1.

Halep (30 ani, 18 WTA) şi-a asigurat un cec de 10.100 dolari şi 110 puncte, şi va juca în penultimul act cu învingătoarea dintre britanica Emma Răducanu, campioana de la US Open, şi ucraineanca Marta Kostiuk.
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)

Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

Mai multe fotografii pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”