Tenis: Simona Halep - Sper ca într-o zi să câştig şi un titlu de Grand Slam la dublu mixt

Tenis: Simona Halep - Sper ca într-o zi să câştig şi un titlu de Grand Slam la dublu mixt

Jucătoarea de tenis Simona Halep, numărul 1 mondial, a declarat, marţi seara, că îşi doreşte la un moment dat să câştige un titlu de Grand Slam la dublu mixt alături de Horia Tecău.

"Horia face jocul de dublu perfect. Eu alerg... de alergat, alerg destul de bine. Încerc să servesc cât pot de bine, dar nu e punctul forte pentru mine. Însă la retur spun eu că mă descurc. Când Horia e în faţă deja mă relaxez. Sper să se întâmple într-o zi să câştig şi un titlu de Grand Slam la dublu mixt, de ce nu? Pentru mine a fost un pic greu să joc dublu mixt pentru că mi-am dorit foarte mult să am rezultate la simplu. Acum însă poate se schimbă treburile, iar dacă Horia este de acord vom juca anul acesta şi dublu mixt", a spus ea.

Întrebată dacă e posibil să câştige la simplu două turnee de Mare Şlem în 2019, ea a răspuns: "E o presiune frumoasă, îmi doresc acest lucru, dar, cum bine ştim toţi, este foarte greu. O să o iau încet, turneu cu turneu, şi vom vedea cum va fi 2019 din punctul ăsta de vedere".

Titlul de "Sportiva anului 2018" primit, marţi seara, o onorează pe Simona Halep. "Pentru mine fiecare premiu e important şi îl primesc cu mare drag. Îmi arată că am muncit bine şi că am muncit pentru ceva. Le mulţumesc tuturor care se gândesc să îmi ofere un premiu", a adăugat ea.

Simona Halep, numărul 1 în clasamentul WTA, şi Marius Copil (60 ATP) au fost desemnaţi, marţi seara, cei mai buni jucători de tenis ai României în 2018 în cadrul galei anuale organizate de Federaţia Română de Tenis (FRT).

De asemenea, Irina Begu şi Horia Tecău au primit titlurile de "Sportivul anului la dublu", în timp ce Mihaela Buzărnescu a fost premiată pentru "Cea mai spectaculoasă ascensiune feminină".
AGERPRES (editor: Marius Ţone, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă