Tenis: Simona Halep - Voi lupta şi voi avea o nouă şansă la un Grand Slam

Tenis: Simona Halep - Voi lupta şi voi avea o nouă şansă la un Grand Slam

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a declarat după finala pierdută sâmbătă la turneul Australian Open că va lupta în continuare şi cu siguranţă va avea din nou şansa să joace o finală de Mare Şlem.

''A fost un turneu foarte bun pentru mine. Nu am început foarte bine, cu o accidentare la gleznă, dar am vrut să dau tot ce pot în fiecare meci şi am făcut asta. Sunt fericită că am putut juca din nou o finală de Mare Şlem. Bineînţeles, sunt tristă, nu am putut câştiga azi, Caroline a fost mai bună decât mine, dar cu siguranţă voi lupta, am mulţi ani în faţă şi sper că voi avea o nouă şansă ca aceasta de azi'', a declarat Halep după finala pierdută în trei seturi în faţa danezei Caroline Wozniacki.

''Nu mi-e uşor să vorbesc acum, dar în primul rând vreau să o felicit pe Caroline, a jucat extraordinar şi a făcut-o aşa tot turneul. Felicitări echipei ei şi tatălui ei (care e şi antrenorul jucătoarei, n. red.) pentru ce au realizat în aceşti ani de când joacă tenis profesionist. E incredibil, felicitări şi mult noroc în viitor'', a mai spus Halep.

''Bineînţeles, vreau să mulţumesc echipei mele, e o muncă dificilă în fiecare zi, le mulţumesc că sunt alături de mine de fiecare dată, mulţumesc familiei, oamenilor care mă urmăresc acasă. E trist că nu am reuşit să câştig nici a treia oară o finală (de Mare Şlem), dar poate a patra oară va fi cu noroc'', a adăugat actualul număr unu mondial, care de luni va coborî pe poziţia secundă.

Halep le-a mulţumit şi spectatorilor pentru susţinerea arătată, adăugând că speră să-i revadă anul viitor, din aceeaşi postură.

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost învinsă cu 7-6 (2), 3-6, 6-4 de daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, sâmbătă, la Melbourne, în finala turneului Australian Open.

AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?