Tenis: Simona Halep a anunţat că se căsătoreşte săptămâna viitoare

Tenis: Simona Halep a anunţat că se căsătoreşte săptămâna viitoare

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunţat, marţi, la sosirea din Statele Unite ale Americii, unde a participat la US Open, că săptămâna viitoare se va căsători cu iubitul său, Toni Iuruc.

"Da, domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare. Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam, este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă", a declarat Halep la Aeroportul Henri Coandă.

Fostul jucător Ilie Năstase anunţase la finalul lunii august că a fost sunat de Simona Halep pentru a-l invita la nunta sa care ar urma să aibă loc la Constanţa, pe 15 septembrie.

Simona Halep (13 WTA) a fost învinsă de ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-3, 6-3, duminică, la New York, în optimile de finală ale turneului US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului. AGERPRES (A, AS-autor: Adrian Ţone, editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria