Tenis: Simona Halep a pierdut ambele meciuri din cadrul evenimentului Mutua Charity Manolo Santana

Tenis: Simona Halep a pierdut ambele meciuri din cadrul evenimentului Mutua Charity Manolo Santana

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a pierdut ambele meciuri susţinute în cadrul evenimentului caritabil Mutua Charity Manolo Santana, desfăşurat joi seara în arena Caja Magica din Madrid.

Halep a fost învinsă la simplu cu 2-0 de Kristina Mladenovic (Franţa), jucătoare pe care a învins-o în finala de anul trecut a turneului WTA de la Madrid, iar apoi a pierdut şi la dublu mixt, cu 1-2, alături de argentinianul Juan Martin Del Potro, în faţa cuplului Feliciano Lopez/Victoria Azarenka, regulamentul prevăzând meciuri de două ghemuri, cu tiebreak în caz de egalitate.

Team Feli (Feliciano Lopez, Victoria Azarenka, Richard Gasquet, Kristina Mladenovic) a câştigat la general cu 6-3 meciul cu Team Halep (Simona Halep, Juan Martín del Potro, Carla Suarez Navarro, Jack Sock), în faţa a circa 7.000 de spectatori.

Obiectivul principal al evenimentului a fost strângerea de fonduri pentru lupta împotriva violenţei de orice fel, scop pentru care au fost donaţi 50.000 de euro.

Turneul caritabil a constituit şi un preambul al turneelor WTA, în care Halep, câştigătoarea ultimelor două ediţii, este principala favorită, şi Masters 1.000 ATP, care vor avea loc la Madrid, în perioada 4-13 mai.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Pașaportul biologic al lui Halep, explicații ca nuca-n perete. Trei argumente copilărești, demontate pe loc de tribunal

2 VIDEO Ce vedeți în imagine este real!

3 Un pilot militar din Garda Națională a „defectat” la Ambasada SUA din Emirate! Le-a spus americanilor că nu vrea să lupte contra Ucrainei și s-a oferi…

4 Un nou gest cel puțin controversat al Ucrainei...

5 VIDEO În ce limbă or fi vorbit? / Un comandant ucrainean de tancuri a sunat la producătorul rus să se plângă de calitatea vehiculelor capturate