Tenis: Simona Halep, foarte bucuroasă pentru nivelul de joc arătat în meciul cu Gabriela Ruse

Tenis: Simona Halep, foarte bucuroasă pentru nivelul de joc arătat în meciul cu Gabriela Ruse

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul 20 mondial, s-a arătat foarte bucuroasă de nivelul de joc arătat în meciul câştigat cu 6-2, 6-1 în faţa conaţionalei sale Gabriela Ruse, joi, în optimile de finală ale turneului Melbourne Summer Set 1 (WTA 250), potrivit site-ului WTA.

''Sunt foarte fericită că am câştigat astfel. Începutul a fost un pic dificil, nu am simţit prea bine mingea, însă, uşor-uşor, am simţit tot mai bine jocul şi cred că am dominat meciul'', a declarat fostul lider mondial la finalul partidei.

''Sunt foarte bucuroasă pentru felul cum am jucat. Am muncit mult în extra-sezon, aşa că mă simt pregătită să joc meciuri. Chiar mi-au lipsit mult meciurile oficiale, aşa că iată-mă şi încerc de fiecare dată să dau tot ce pot'', a mai spus Halep.

Simona Halep a avut nevoie de doar 61 de minute pentru a o învinge pe Ruse, de care a mai trecut în octombrie, la Transylvania Open (Cluj-Napoca). Cele două au făcut pereche la Melbourne la dublu, însă au pierdut în primul tur în faţa cuplului Bernarda Pera (SUA)/Katerina Siniakova (Cehia).

Ruse (87 WTA), care se afla în afara top 200 în iulie, când a câştigat primul său titlu WTA, la Hamburg, venind din calificări, nu a învins până acum nicio jucătoare din top 20 în şase tentative, iar Halep nu a pierdut în faţa altei românce din 2010.

Referitor la adversara sa din sferturile de finală, elveţianca Viktorija Golubic, o revelaţie a sezonului trecut, Halep a spus: ''La acest nivel toată lumea joacă bine. Mă concentrez asupra mea, aşa cum am făcut-o în primele două meciuri. Joc bine, am încredere, însă e un alt meci. Voi încerca să mă bucur şi să joc cel mai bun tenis al meu, pentru că dacă reuşesc asta atunci am şansa de a câştiga''.

Simona Halep a câştigat singurul său meci direct cu Golubic (29 ani, 43 WTA), în 2018, în Fed Cup, cu 6-3, 1-6, 6-1.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale