Tenis: Simona Halep şi Barbora Strycova, învinse în primul tur al probei de dublu la Praga (WTA)

Tenis: Simona Halep şi Barbora Strycova, învinse în primul tur al probei de dublu la Praga (WTA)

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Simona Halep şi cehoaica Barbora Strycova a ratat incredibil calificarea în sferturile de finală ale probei de dublu la turneul de la Praga (WTA), dotat cu premii totale de 202.250 dolari, după ce au fost învinse de rusoaicele Veronika Kudermetova/Anastasia Pavliucenkova cu 6-3, 3-6, 10-8, miercuri, în primul tur.

Halep şi Strycova au condus cu 7-2 şi 8-6 în super tiebreak, dar au greşit mult şi rusoaicele au întors scorul, câştigând nesperat după o oră şi 20 de minute.

În alt meci, perechea româno-germană Laura Ioana Paar/Anna-Lena Friedsam a fost învinsă în primul tur de cehoaicele Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova cu 6-4, 3-6, 10-4, după ce fusese întrerupt luni de ploaie la scorul de 6-4, 3-6.

Halep, principala favorită la simplu, va evolua joi contra Barborei Krejcikova, în optimile de finală. AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…