Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă de Taylor Townsend, în turul al treilea la US Open

Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă de Taylor Townsend, în turul al treilea la US Open

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de americanca Taylor Townsend, cu 7-5, 6-2, sâmbătă, la New York, într-un meci din runda a treia a turneului US Open, ultimul de Mare Şlem al anului.

Townsend (23 ani, 116 WTA), venită din calificări, care o eliminase în turul anterior pe Simona Halep, cu 2-6, 6-3, 7-6 (4), a obţinut victoria după o oră şi 27 de minute în faţa Soranei (29 ani, 106 WTA).

Americanca, autoare a 5 aşi, a reuşit 30 de winners, faţă de 21 ai româncei, care a avut mai multe erori neforţate, 20 faţă de 14.

Cîrstea a reuşit cel mai bun rezultat al său la un Grand Slam în ultimii doi ani, egalându-şi cea mai bună performanţă la Flushing Meadows (turul al treilea), realizată în 2009.

Sorana Cîrstea va primi un cec de 163.000 de dolari şi 130 de puncte WTA.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…