Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur la Dubai (WTA)

Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur la Dubai (WTA)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de estoniana Anett Kontaveit, cu 6-1, 6-3, marţi, în prima rundă a turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.643.670 dolari.

Cîrstea (29 ani, 70 WTA), venită din calificări, s-a înclinat după 69 de minute, în faţa unei adversare mai tinere (24 ani) şi mai bine cotate (24 WTA).

Singurul duel anterior s-a încheiat cu victoria jucătoarei baltice, în 2016, în primul tur la Poitiers (Franţa, ITF), cu 6-4, 6-4.

Cîrstea s-a ales cu un cec de 17.055 dolari şi 26 de puncte WTA.

Simona Halep, numărul doi mondial, este principala favorită a turneului de la Dubai şi va intra direct în optimile de finală, miercuri, contra tunisiencei Ons Jabeur.

Halep a câştigat titlul la Dubai în 2015, anul trecut s-a oprit în sferturile de finală, învinsă de elveţianca Belinda Bencic.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale