Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur la Roland Garros

Tenis: Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de australianca Daria Gavrilova, 4-6, 7-6 (4), 6-3, marţi, în runda inaugurală a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros.

Sorana Cîrstea, 28 de ani, locul 49 WTA, a fost aproape de o victorie în două seturi, însă a cedat după două ore şi 46 de minute în faţa unei adversare care este cap de serie N. 24. Daria Gavrilova are 24 ani şi se află pe poziţia a 25 WTA. Cele două jucătoare nu se mai întâlniseră până acum.

Partida a fost întreruptă aproximativ o oră din cauza ploii.

Pentru prezenţa în primul tur, Sorana Cîrstea a obţinut 10 puncte şi 40.000 de euro.

Gavrilova va juca în turul următor cu americanca Bernarda Pera (23 ani, 73 WTA), care a trecut luni de 6-3, 6-2 de experimentata rusoaică Elena Vesnina (31 de ani, 44 WTA). AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...