Tenis: Sorana Cîrstea s-a oprit în sferturi la Madrid (WTA)

Tenis: Sorana Cîrstea s-a oprit în sferturi la Madrid (WTA)

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de Kristina Mladenovic (Franța), cu 6-4, 6-4, joi, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5.439.350 de dolari.

Cîrstea (27 ani, 83 WTA), beneficiara unui wild card, s-a înclinat după o oră și 16 minute în fața unei jucătoare de 23 de ani, aflată pe locul 17 în lume. La primul meci dintre cele două jucătoare, Mladenovic (cap de serie numărul 14) a reușit 3 ași, dar a comis și 7 duble greșeli.

Cîrstea va primi un cec de 130.965 euro și 215 puncte WTA pentru participare.

Mladenovic o va înfrunta în semifinale pe învingătoarea dintre Eugenie Bouchard (Canada) și Svetlana Kuznețova (Rusia/N. 8).

Tot joi, Simona Halep s-a calificat în semifinale, după 6-1, 6-1 cu CoCo Vandeweghe (SUA) , următoarea adversară fiind letona Anastasija Sevastova.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…