Tenis: Tecău, calificat în optimile probei de dublu la Miami (ATP); Mergea, învins în primul tur

Tenis: Tecău, calificat în optimile probei de dublu la Miami (ATP); Mergea, învins în primul tur

Cuplul format din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, sâmbătă, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Miami (Florida), dotat cu premii totale de 6.993.450 dolari, după 6-4, 7-5 cu perechea Viktor Troicki (Serbia)/Michael Venus (Noua Zeelandă).

Tecău și Rojer au obținut victoria în 67 de minute și și-au asigurat un cec de 25.320 dolari și 90 de puncte ATP.

În optimi, perechea româno-olandeză va juca împotriva favoriților numărul șase, polonezul Lukasz Kubot și brazilianul Marcelo Melo.

În alt meci din primul tur, Florin Mergea și britanicul Dominic Inglot au fost întrecuți de francezii Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, favoriții numărul doi, cu 6-1, 4-6, 16-14.

Herbert și Mahut câștigaseră în fața perechii Mergea/Inglot și în ianuarie, în optimi la Australian Open, cu 2-6, 7-5, 6-2.

Perechea româno-britanică va primi 13.550 dolari pentru participare.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...