Tenis: Tecău şi Krawietz au pierdut finala de dublu a turneului ATP de la Hamburg

Tenis: Tecău şi Krawietz au pierdut finala de dublu a turneului ATP de la Hamburg

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz a fost învinsă de cuplul Tim Puetz (Germania)/Michael Venus (Noua Zeelandă), cu 6-3, 6-7 (3), 10-8, duminică, în finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Hamburg (ATP), dotat cu premii totale de 1.030.900 de euro.

Principalii favoriţi s-au înclinat după o oră şi 41 de minute în faţa favoriţilor numărul doi.

Tecău şi Krawietz au început cu dreptul, câştigând ghemul inaugural, după care Tim Puetz şi Michael Venus au făcut 3-1, încheind setul cu un nou break (6-3). Puetz şi Venus au condus cu 5-1 în actul secund, însă perechea româno-germană a avut o revenire spectaculoasă, egalând la cinci, după ce a salvat o minge de meci. Tecău şi partenerul său au dominat tiebreak-ul (7-3), egalând situaţia la seturi. Puetz şi Venus au început foarte bine în super tiebreak (3-0, 4-2, 5-3), dar au fost egalaţi, 5-5, 6-6. Apoi au reuşit din nou trei puncte la rând (9-6), încheind cu 10-8.

Tecău şi Krawietz au jucat a patra lor finală în această formulă şi a doua pe zgură. Ei au obţinut singurul lor titlu împreună în iunie, la Halle (pe iarbă), după finale jucate la Rotterdam (hard) şi Barcelona (zgură).

Perechea româno-germană s-a ales cu un cec de 24.970 de euro şi 300 de puncte ATP la dublu.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)

* Sursa foto: Horia Tecau / Facebook.com


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”