Tenis: Tecău şi Krawietz, în optimile probei de dublu la Indian Wells (ATP)

Tenis: Tecău şi Krawietz, în optimile probei de dublu la Indian Wells (ATP)

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Indian Wells (California), ATP Masters 1.000, dotat cu premii totale de 8.359.455 de dolari, vineri, după ce a trecut cu 6-2, 6-3 de sârbii Filip Krajinovic/Dusan Lajovic.

Favoriţii numărul cinci au obţinut victoria după doar 56 de minute.

Tecău şi Krawietz, care vizează calificarea la Turneul Campionilor, şi-au asigurat un cec de 31.500 de dolari şi 90 de puncte ATP la dublu.

În turul secund, Tecău şi partenerul său îi vor înfrunta pe americanii Steve Johnson/Sam Querrey, victorioşi cu 6-3, 6-7 (2), 10-7 în faţa cuplului Lloyd Harris (Africa de Sud)/Diego Schwartzman (Argentina).

Tecău şi Krawietz au o revanşă de luat în faţa americanilor, care i-au învins luna trecută, cu 6-2, 7-6 (5), în sferturile de finală ale probei masculine de dublu la US Open.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…