Tenis: Tecău şi Krawietz s-au calificat în optimile probei de dublu la Roma (ATP)

Tenis: Tecău şi Krawietz s-au calificat în optimile probei de dublu la Roma (ATP)

Perechea româno-germană Horia Tecău/Kevin Krawietz s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis ATP Masters 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 2.082.960 euro, în urma victoriei cu 6-4, 6-2 în faţa cuplului croato-brazilian Marin Cilic/Marcelo Melo.

Tecău şi Krawietz, capi de serie numărul opt, au obţinut victoria după 64 de minute.

După un început mai dificil, în care au fost conduşi cu 2-0, Tecău şi partenerul său au echilibrat disputa şi s-au desprins la 5-3, după o serie de trei ghemuri consecutive, încheind setul inaugural cu 6-4. Perechea româno-germană a dominat actul secund, în care a condus cu 4-0, impunându-se cu 6-2.

Tecău şi Krawietz, care şi-au pierdut o singură dată serviciul, au încheiat cu 3 aşi şi 3 duble greşeli, asigurându-şi un cec de 11.000 de euro şi 90 de puncte ATP la dublu.

În turul următor, Tecău şi partenerul său vor juca împotriva învingătorilor din meciul care opune australienii Max Purcell/Luke Saville şi britanicii Liam Broady/Andy Murray.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…