Tenis: Tecău și Rojer au ratat calificarea în finala de dublu la Rotterdam

Tenis: Tecău și Rojer au ratat calificarea în finala de dublu la Rotterdam

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer a ratat calificarea în finala probei de dublu la turneul ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1.597.155 euro, sâmbătă seara, după ce au fost învinși în semifinale de cuplul Philipp Petzschner (Germania)/Alexander Peya (Austria), cu 7-6 (5), 3-6, 11-9.

Tecău și Rojer, principalii favoriți ai probei, au cedat după o oră și 34 de minute de joc, ratând nu mai puțin de trei mingi de meci. Cuplul româno-olandez a condus cu 9-6 în supertiebreak, dar adversarii au reușit cinci puncte consecutive și au obținut victoria.

Tecău și Rojer vor primi 24.420 euro și 180 de puncte ATP.

Tecău și Rojer sunt deținătorii titlului la Rotterdam, după ce anul trecut îi învingeau în finală pe Jamie Murray (Marea Britanie) și John Peers (Australia), cu 3-6, 6-3, 10-8. Tecău și Rojer au disputat finala de dublu și în 2014, fiind învinși de francezii Mickael Llodra/Nicolas Mahut, cu 6-2, 7-6 (4). Românul a mai pierdut o finală, în 2012, alături de suedezul Robert Lindstedt, în fața cuplului Mickael Llodra/Nenad Zimonjic (6-4, 5-7, 14-16).

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”