Tenis: Tecău și Rojer, calificați fără joc în semifinalele probei de dublu la Dubai (ATP)

Tenis: Tecău și Rojer, calificați fără joc în semifinalele probei de dublu la Dubai (ATP)

Perechea formată din tenismenul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, joi, fără joc în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.429.150 dolari, după retragerea cuplului german Philipp Kohlschreiber/Florian Mayer.

Kohlschreiber a fost învins, joi, de liderul mondial Andy Murray, cu 6-7 (4), 7-6 (18), 6-1, după un tiebreak maraton în setul al doilea și aproape trei ore de joc (2 h 55 min), renunțând să mai joace la dublu.

De remarcat că germanii ajunseseră în sferturi fără a juca în primul tur, beneficiind de retragerea cuplului Lucas Pouille (Franța)/Fernando Verdasco (Spania).

Tecău și Rojer, favoriții numărul patru, și-au asigurat un cec de 38.690 dolari și 180 de puncte ATP, urmând să-i întâlnească în penultimul act pe principalii favoriți, Henri Kontinen (Finlanda)/John Peers (Australia).

Kontinen și Peers au câștigat prima confruntare cu Tecău și Rojer, anul trecut, la Mastersul de la Monte Carlo, cu 6-2, 6-3, în optimi.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Evelin Ceciu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...